1194771363932103

Regresjon Deep Memory Process®

Deep Memory Process DMP regresjonsterapi er en terapeutisk metode som utforske li
vets utfordringer som påvirker ditt liv negativt i dag.
Disse påvirkningene kan komme fra barndommen, voksenlivet eller fra enhver av følgende sjelesår:

- i livmoren og gjennom fødsel gjennom påvirkning av mors vibrasjoner
- generasjon eller forfedre vibrasjoner
- åndeverden - der du som sjel bestemmer deg for å komme inn i den fysiske verden
- tidligere liv vibrasjoner
- projeksjoner fra venner, familie, arbeidskolleger
- ånder eller påvirkninger som ikke tilhører deg

Noen utfordringer kan ha sin årsak i fragmeter fra et eller flere tidligere liv. I tidligere liv regresjon utvider ser vi dypere inn i det ubevisste for å finne historier om traumatiske hendelser som ikke har noe å gjøre med dette livet. Minner fra slike hendelser kan starte med å vise seg som et bilde i en drøm du har, et bilde du har sett, en fantasi eller en gjentagende følelse/tanke du har. Disse minnene eller vibrasjoner som jeg kaller de, ligger lagret i eller rundt kroppen. De kan være årsaken til emosjonelle eller fysiske plager.

Gjennom en veiledet reise finner vi din historie, belyser det som er viktig for deg og fjerner vibrasjonene.  Jeg arbeider med kropp, bilder, assosiasjoner og historier. Jeg arbeider praktisk gjennom Deep Memory Process som er utviklet av Roger Woolger. Metoden bygger på elementer fra Jung, Moreno, Freud, Reich samt yoga, tibetansk buddisme, sjamanisme og spiritualisme. Psykodrama og drømmeterapi arbeider på samme måte med den indre verden som DMP regresjon. DMP er ikke hypnose. DMP tar regresjonsterapien ut av hypnose og samtale terapien og gir den en full kroppsorientert opplevelse gjennom psykodrama og kroppsarbeid. Vi arbeider med alle nivåer, det mentale, følelsesmessige, fysiske og spirituelle samtidig.

 DMP er en terapeutisk prosess så det er ikke nødvendig for deg å "tro" på noen av "påvirkningene" som er nevnt ovenfor. Du trenger bare et åpent sinn for å utforske hva det er som er årsaken til dine utfordringer. Du er velkommen til å sende meg spørsmål eller avtale en konsultasjon. 

Kontakt meg eller bestill en konsultasjon