1194771363932103

HåndAnalyse

Håndanalyse gir deg svaret på det din sjel ønsker og lengter etter her på jorden. Analysen styrker selvfølelsen og gir deg inspirasjon til å følge din livsvei og dine mål. Analysen går rett til kjernen og gir deg verdifull informasjon som du kan bruke på alle områder av livet, og for resten av livet.

Noen ganger kan det være utfordrende å bli kjent med sine egne utfordringer. Det kan være ting du helst ikke vil høre eller våge å se på. Men det er kanskje her den største gaven ligger, for det er gjennom denne døren du må gå for å få til endringer. 

Jeg er engasjert og og støttende når du får veiledning. Jeg er genuint opptatt av å hjelpe deg slik at du virkelig kan få til en forskjell i livet ditt. 

En ting er å finne og bli oppmerksom på ditt livsformål. Den virkelige effekten av håndanalysen skjer når du kan ta det med inn i livet ditt og bruke det som et daglig kompass til mening og oppfyllelse. Da vil du få en fornyet følelse av mening og retning med livet. Og motivere deg til endring på en måte du kanskje ikke har hatt tidligere.

Oppfølging etter håndanalysen:
Hvis du trenger hjelp til å integrere din hensikt med livet og gå i dybden og jobbe med dine utfordringer, kan jeg tilby deg en pakke. Den består av to deler:
Du får tilsendt oppgaver som du jobber med hjemme. Deretter avtaler vi en konsultasjon slik at du får integrert dine mål og hva du må jobbe med for å komme dit.

Denne pakken er for deg som ønsker å ta de nødvendige skritt for å leve din hensikt. Du vil bringe ditt livsmål til neste nivå.

Pris Håndanalyse 75 min kr. 1200,-
Pris oppgaver og konsultasjon 60min kr. 800,-

Jeg ønsker å inspirere og veilede deg slik at du kan bevege deg fremover på din livsvei.

Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med meg fosseva@yahoo.no
hvis du har spørsmål eller vil avtale en konsultasjon.
Hilsen Eva