1194771363932103

Spirituell Reise til Kreta og ditt Indre 

5-12. MAI 2018 - CHANIA, KRETA 

Hvor kommer mine følelser, tanker og handlemønstre fra? Bli med på en spirituell og spennende reise i ditt indre som vil vise deg hvordan vibrasjoner fra tidligere liv, fødsel, barndom samt dine forfedre og formødre påvirker deg og ditt liv. 

Kurset er for deg som ønsker å forstå og erfare hvor komplekst energifeltet som vi omgir oss med er. Energifeltet kan påvirke oss positivt og negativt. Vi skal omfavne og integrere de gode vibrasjonene og transformere de som blokkerer og ikke hjelper oss videre i livet. 

Gjennom kurset vil du få kunnskaper om energifeltet. Du får dype innsikter, åpner opp for din kreativitet og livsglede. Du vil mest sannsynlig få noen interessante innsikter om deg selv og dine forfedre.Dette er en unik mulighet til å gå i dypet av din indre verden. Vi fordyper oss gjennom rolige meditasjoner og det blir god tid til å sanse og integrere.  

Jeg ønsker deg hjertelig velkommen sammen med Inger Jøndal. 

Inger Jøndal
har i mange år arrangert inspirerende reiser til Luxor og Kreta. I Egypt driver hun et hotell med egyptologen Mahamed Tayeb. Inger er en spirituell kvinne med mange spennende erfaringer. Hun har besøkt flere hellige steder rundt i verden. Trolig får du høre om hennes mange tidligere liv på reisen. www.terapiegypt.com

Eva Foss 
praktiserer som Indre Healing Terapeut og Deep Memory Practitioner. Hun er utdannet fra Rooger Woolger Instituttet i England. Hun er en pasjonert veileder og healer som er genuint opptatt av å hjelpe mennesker. Hun har praksis i Rygge og Fredrikstad, og tilbyr timer på telefon og skype.
Hun er tilgjengelig for samtaler under reisen. 
www.evafoss.no

Kurset varer i 3 timer hver formiddag med unntak av en dag da vi besøker et historisk sted. Resten av tiden kan du nyte å bare VÆRE DEG i vakre omgivelser. 
Hotellet 
heter Atrion og ligger i Agia Marina i Chania. Det er et deilig hotell som ligger 200 meter fra den vakre stranden.
www.apollo.no/reiser/europa/hellas/kreta/agia-marina/hotell/atrion

Pris
Vi har et meget hyggelig tilbud til deg på 
Kr 8.968,- pr. person som inkluderer 
fly t/r+transfer+hotell+kurs+adm. 
Dette er når to personer deler en leilighet. 
Ingen måltider er inkludert, men det er kjøleskap og kokemuligheter på rommene. For de som ønsker det spiser vi lunsj/middag sammen på koselige restauranter. 

Påmelding
Til Eva Foss mail fosseva@yahoo.no merk feltet med Kreta. Ta gjerne kontakt om du har spørsmål. Telefon 926 66 300. Når du melder deg på får du tilsendt et påmeldingsskjema sammen med en faktura som er depositum. 

Begrenset antall plasser. Vær derfor rask med din påmelding. 

Velkommen skal du være! 
Beste hilsener fra Eva og Inger
Utforsk den unike reisen din sjel har tatt